mandag 24. september 2012

Tur på føden.

Ser det nesten er en uke siden sist innlegg, og det er strengt talt egentlig ikke meningen altså, så beklager det. :) Hadde litt å gjøre med å stelle istand til jentekveld på lørdagen som var her, så har hatt endel andre ting å henge fingrene i..

Men, idag måtte jeg altså innom føden en tur, eller, ble jo sånn sett poliklinikken siden de har mandager og tirsdager til dette her.. Men føden ble ringt og inn kunne jeg komme med en gang.
Minsten har vært rolig i går og fortsatte med å være rolig idag. Kjente litt liv på morgenen idag, og trøtt som fy la jeg meg etter å ha levert Joachim i barnehagen. Da jeg våknet igjen kjente jeg jo fortsatt denne uroen som gnagde i meg, hvorfor er hun så rolig? Begynte å dytte i magen, dyttet og dyttet og dyttet.. Ingen respons på det, hun flyttet seg vel bittelitt en gang, men ikke nok til at jeg klarte å legge uroen fra meg. Jeg kjente jo at hun ikke var død, for det var jo et hav av forskjeller når jeg dyttet i minsten nå og da jeg dyttet i Nora Sofie før jeg ringte føden den skjebnesvangre dagen i fjor.
Minsten ga "motstand" hvis jeg kan si det sånn, hun var jo ikke slapp, hun skulle ligge sånn hun lå og ville ikke rikke på seg.

Så bestemte jeg meg for å ringe, jeg hadde time til kontroll imorgen halv 9, men så lenge orket jeg ikke å vente.. Inn kom vi jo, og jeg ble kobla på ctg.. Ut av høytalerne kom den mest fantastiske lyden som finnes, nemmelig hjerteslaga til minsten. <3 Ble liggende ganske lenge på ctg'en. Hun våknet litt til liv da som hun pleier heldigvis. :) Men så flyttet hun seg litt, så jordmor måtte finne ny plass, og så gikk maskinen tom for ark, og da hun kom inn for å skru av ctg'en, hadde ikke minsten bevegd seg omtrent siden hun måtte bytte ark.. Derfor måtte jeg få litt sterk saft og sitte lenger på ctg'en så hun kviknet til igjen, noe hun heldigvis gjorde etter en liten stund. :)
Inn til legen etterpå, siden det står i journalen min at jeg løpende skal vurderes for igangsetting, pluss at han tok ultralyd for å forsikre seg om at alt var bra. Dette var en lege som virkelig snakket fra levra, men på en sånn måte at han ikke var uprofesjonell eller ufølsom. Han tok alle mål, så at det var godt med fostervann og sjekket blodgjennomstrømning i navlesnoren. Alt var i sin skjønneste orden. :) Videre spurte han meg om jeg ville at han skulle sjekke evt. åpning osv, noe jeg takket ja til for å få en liten pekepinn selv på hvordan ting lå an.. Og her var det jo pittelitt åpning, men sånn ca 3cm livmorhals, så ganske liiite modning med andre ord.

Dermed ble jeg satt opp på ny time til mandagen igjen, tror vi skal tilbake til samme lege da, men det aner jeg jo ikke.. Det var jo egentlig ikke noen ledige timer til mandag, men ble satt opp likevel, så får jo bare se hvordan det blir da igjen. :)
Nå blir det jo nesten bare å vente til fredagen når jeg skal til gynekologen igjen.. Syns nesten det er litt lenge å vente, men har jo hele tiden tilbudet om å komme inn på føden hvis jeg trenger en sjekk. Så det skal nok gå bra, trenger jeg å komme inn så kommer jeg inn..:)

Så det var den lille oppdateringen fra meg, og skal prøve å ikke vente så altfor lenge med å oppdatere igjen..:)

6 kommentarer:

 1. Jeg syns det er så bra at du kan komme inn når du ønsker jeg:)
  Må jo gjøre det litt lettere for deg når du blir usikker.
  Gleder meg masse til å hilse på hun snart, tenk at det egentlig kan skje når som helst nå :)
  Masse klemmer

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er veldig bra, da holder de faktisk det de lover..:) Det hjelper litt på nervene at jeg når som helst kan komme inn for en sjekk, pluss at de ikke behandler meg som hysterisk og overnervøs..
   Ja, bestemmer hun seg for å komme idag er hun hjertelig velkommen, men tror nok at jeg blir nødt til å vente..:P

   Slett
 2. Tenker mye på deg og håper du ikke blir helt fullstendig slitt ut. Fint du blir godt tatt vare på og er i de tryggeste hender ! Gleder meg veldig med deg til du har babyjenta di i armene dine !!Følger og føler med deg ! L

  SvarSlett
  Svar
  1. Det begynner å dra seg på litt, men alt blir jo lettere når fysikken i det minste holder seg og jeg har "fri tilgang" til sykehuset..:)
   Tusen takk :):)

   Slett
 3. Trodde kanskje du hadde født eller noe siden tiden gikk :) Skjønner at du blir urolig.. Men bra at de sjekka med en gang da og at alt var bra :) Ingen ting er bedre enn det ! ♥

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe, nei, det var nok ikke så vel..:P.. Skulle gjerne ha født nå jeg, men tror hun har planer om å holde seg i magen enda litt lenger..
   Ja, det er veldig godt at de sjekker når jeg trenger en sjekk :) Ingen ting er bedre enn at alt er bra :):) <3

   Slett