fredag 17. august 2012

Gravidtåke?

åh kjære tid, jeg har gått rundt i hele dag og vært bombesikker på at det er torsdag! Men, så, plutselig for sånn ca. et minutt siden så jeg på kalenderen og den viste at det var fredag!.. Jeg kan jo ikke unnskylde meg med ammetåke enda så jeg får ta å unnskylde meg med "gravidtåke" istedet.

Var en liten tur innom legen på morgenen idag med Joachim, alt helt fint, kom til barnehagen og da skulle de tenne bål, noe de ihvertfall gjør hver fredag. Lager mat på takka. :) Og da vi gikk ble vi ønsket "god helg", og jeg tenkte med meg selv at hun helt sikkert hadde fri imorgen.. og det har hun jo, sammen med de andre barna og de andre ansatte, for det er jo LØRDAG!...
Så da ligger jo alle klærne osv til Joachim igjen i barnehagen, som da egentlig skal hjem hver helg, og klistremerket han fikk hos legen ligger jo også igjen.. bah, typisk altså..

Men men, det går seg vel til det også, jeg husker ihvertfall hva han har av klær osv der, så han ikke ender opp uten skift eller andre ting..:)

Jeg håper jeg ikke blir så veldig mye verre i husken etter at minsten har kommet, var jo "litt" preget av ammetåken med Joachim. Da kunne jeg jo f. eks be Johan om å legge Joachim tilbake i sengen sin etter at jeg hadde ammet, enda jeg hadde gjort det for lenge siden selv og dette skjedde vel et par ganger ihvertfall..:P Og ved et annet tilfelle begynte jeg å lete etter Joachim i sengen vår, og ja, jeg hadde lagt han tilbake i sengen sin da også..:P Tydeligvis var jeg jo verst om natten, så kanskje det holder seg sånn?..

Jeg skal ihvertfall klare å huske på at det er planleggingsdag til tirsdag! Da skal jeg en tur på sykehuset igjen også, så det burde jeg jo klare å huske..:P
Og til torsdag drar vi på hyttetur etter barnehagen! :) Da vender vi snutene mot Hovden og skal kose oss på hytte der med min bror og hans familie. :)

2 kommentarer:

  1. Du er ikke den eneste som surrer m dagene ! jeg greide faktisk og bestille time på sykehuset.. omvisning på bursdagenmin ! time kl 6.. da gjestene kommer.. bra gjort ? :)

    SvarSlett
    Svar
    1. hehe, ups..:P Godt det ikke bare meg som er tidvis "småsurrete"..:P

      Slett