mandag 28. november 2011

"kopier denne hvis du er stolt mamma"....

Har sett denne på facebook en stund nå, og mens jeg gikk gravid ville jeg ikke kopiere den, for jeg ville jo ha med babyen i magen, så jeg tenkte å vente til vi fikk se hvem mageboeren min var... Nå syns jeg det er vondt igjen, for.. jeg kan jo ikke la vær å ta med Nora Sofie. Hun er jo mitt barn og min stolthet på lik linje som Joachim!
Så jeg velger å legge denne ut her istedet. Jeg vil ikke prakke på folk min sorg, og det er det jeg føler at jeg gjør på facebook. Det er mye lettere for folk å velge om de vil gå inn på bloggen min å lese, men når jeg skriver status på facebook, så er det ikke like lett for folk å bare velge å ikke lese. Og gjerne har en jo lest statusen før en i det hele tatt har tenkt seg om.



Så ja, jeg legger det ut her istedet for. Jeg nekter å la vær å ta med Nora Sofie, men forstår andre som kanskje syns det er vanskelig å takle. Hadde ikke lyst til å ta med dødsdatoen på Nora Sofie egentlig, men tror det er fordi jeg ikke har lyst til å innse at min lille gulljente faktisk er død. å bruke ordet død i samme setning som Nora Sofie river så i hjertet mitt at jeg nesten lurer på hvordan det greier å fortsette å slå. Så jeg valgte å gjøre det(selv om jeg egentlig ikke hadde trengt det) for å kunne fortere komme til en aksept av det. Å si at jeg er en englemamma er ikke like hjerterått som å si at min datter døde i magen. 




Mine to nydelige stoltheter:


Navn: Joachim
Beregnet termin: 13.12.2009
Fødselsdato: 15.12.2009
Klokken: 15.28
Fødsel: 50 timer
Smertelindring: Lystgass og epidural
Vekt: 4534 g.
Lengde: 54.cm





Navn: Nora Sofie
Beregnet termin: 11.12.2011
Fødselsdato: 11.11.2011
død: 09.11.2011
Klokken: 15.42
Fødsel: 40 timer
Smertelindring: Lystgass, morfin, epidural, narkose
Vekt: 3785 g.
lengde: 52cm.






1 kommentar:

  1. Klart Nora Sofie er din stolthet hun også <3
    Du ble jo tross alt kjent med henne de måndene hun levde i magen din<3
    <3<3

    SvarSlett