tirsdag 14. februar 2012

Dagen idag og dagen imorgen..

Rart å tenke på at det allerede er onsdag imorgen. Har hatt noe på tapeten hver eneste dag denne uken( egentlig ikke mandag, men jeg var allikevel "på vakt" ettersom det var Joachim sin første barnehagedag etter "ferien")
Hadde egentlig en ganske dårlig start på dagen idag, eller. Jeg trodde det kom til å bli en skikkelig møkkadag rett og slett, men heldigvis trodde jeg feil, og dagen ble riktig så fin likevel. Møtte også ei fra LUB idag, kjempekoselig. Egentlig veldig godt å kunne sitte ned og snakke med ei anna englemamma, bare snakke om alt. <3

Imorgen er egentlig den dagen jeg har mest blandede følelser for, det vil bli rart men håper det også vil bli godt. :)
Er ikke meningen å skrive i "koder", men alle ting som skjer fremover er liksom ting jeg ikke er komfortabel med å dele her enda, men det kommer nok etterhvert. :)

Så etter jeg har gjort det jeg skal gjøre imorgen så skal jeg innom Meny, og jepp, dere som kjenner meg vet at jeg da må innom varmdisken og kjøpe?..... :P Hehe, jeg vet om 4 personer ihvertfall som vil gjette riktig..:P
Og videre til info, hvis noen lurer, brevet jeg venter på har fortsatt ikke kommet...... Begynner å bli veldig utålmodig ja, irriterende og kjedelig å vente på posten..

3 kommentarer:

 1. Meny i byen??
  Isåfall må du si i fra så møter jeg deg så "kjapt" om jeg er hjemme..
  skal møte pappa fra 10:30 og utover, er vel hjemme i 12-13 tiden..

  Men si gjerne i fra hvis du er i byen vennen <3
  Håper alt er som det skal hos dere <3 og jeg gleder meg til å se hva du skal dele med oss ;)

  SvarSlett
 2. Nei, blir nok meny krøgenes, håper bare de har..:P Skal avgårde på formiddagen så da krasjer vi nok kanskje.. Vet egentlig ikke helt når jeg skal til byen igjen. Må nok se an litt tror jeg, hvordan neste uke blir osv, blir nok sikkert litt hektisk fremover..

  Alt er som det skal <3 Nærmer seg nærmer seg, plutselig en dag er jeg kanskje klar for å dele. :) <3

  SvarSlett
 3. gleder meg til den dagen :)
  Ja men om vi ikke møtes enda møtes vi jo på nett isåfall.. hvis ikke får jeg og mannen ta bussen ut til dere en dag ;) kanskje min og din kan ha noe til felles? ;)
  Klarte å strikke+felle av men ble litt stramt, så startet på en ny en, bare sånn tilfelle du lurte :P

  SvarSlett