tirsdag 3. januar 2012

Ettersamtale til torsdag

Fikk spørmål om hva som skal skje til torsdag, så tenkte det kunne være like greit å bare lage et lite innlegg om dette. Jeg er ikke helt sikker selv, så kommer til å bare forklare litt av det jeg husker de sa på sykehuset.
Håper dette viser alle at jeg faktisk bare liker å få spørsmål, liker å forklare og snakke om min lille engel. :)
<3 Ingen spørsmål er dumme, og jeg blir ikke lei meg, jeg blir heller bare glad. <3

Vi kommer til å møte legen som erklærte henne død. Vi kunne velge hvilken lege vi hadde mest lyst til å ha denne ettersamtalen med og vi sa vi hadde mest lyst til å enten ha den med legen som tok oss imot eller legen som fikk henne ut. De går jo vakter på et døgn av gangen, så vi rakk innom 3 leger(ettersom jeg husker ihvertfall)....
Vi gikk fort igjennom fødselen på sykehuset med jordmoren som var med, men syns å huske at vi ble fortalt at legen også kom til å gå igjennom dette. Så regner jeg med at vi vil få svar på alle blodprøvene som ble tatt av meg, forstervannsprøven og prøvene tatt av Nora Sofie.
Det kommer også til å bli tatt en innvendig ultralyd av meg for å sjekke at livmoren har trukket seg helt tilbake og at alt er som det skal.
Til slutt tror jeg også at vi kan spørre om det vi måtte lure på, er ihvertfall det jeg ser alle andre som har vært på ettersamtale har kunnet gjøre..

Så, kort fortalt, på torsdag får vi vite om de har funnet noen årsak, få spørre om det vi lurer på, sjekke at jeg er "i orden" igjen og gå igjennom fødselen. Vet ikke om det er bare legen som er med på denne samtalen eller om noen av jordmødrene blir med også. Husker ikke helt om hva de sa om det, tror de sa de var med på denne samtalen hvis det passet sånn med vakter og hvis det ikke var for mye kjør på føden da..


2 kommentarer: