søndag 22. januar 2012

Tankesurr i en godstol..

Har du noen gang tenkt på hvilke valg du har gjort langs veien? Hvilke valg som har gjort at du er der du er i dag. Som har gjort at du er den personen du er idag.

Det er jo klart at alle har gjort gode valg og mindre gode valg. Men alle de dårlige valga er jo også med på å forme deg som person, alle de dårlige valga har jo også vært med på å gjøre om du har valgt å gå til høyre, venstre eller rett frem på livets vei.

Jeg kjenner nå at jeg faktisk er fornøyd, så fornøyd jeg kan bli. Jeg har en mann jeg elsker og som har gitt meg to fantastiske og perfekte barn.
Det er litt rart å tenke på, alle de ubevisste og bevisste valga som har ført til at jeg er den jeg er idag og sitter her jeg sitter. Det er rart å tenke på at hvis jeg hadde gjort en liten ting annerledes, eller hvis jeg hadde unngått å gjøre noe, så hadde jeg kanskje vært en helt annen plass idag. Kanskje jeg hadde vært en annen plass og vært like fornøyd, eller kanskje jeg hadde vært en annen plass og vært misfornøyd og lurt på hvordan livet hadde vært om jeg hadde valgt høyre istedet for venstre...

Men det viktigste er uansett at jeg er fornøyd her jeg er idag. Jeg ville ikke vært foruten Johan, ikke vært foruten Joachim og ikke vært foruten Nora Sofie. <3

3 kommentarer:

 1. Bra skrevet vennen..
  Det er jo sant som du sier, alle valg vi har gjort har ført oss dit vi er i dag <3

  SvarSlett
 2. Hei kjære deg..
  Jeg har egentlig ikke ord, nei egentlig vet jeg ikke helt hva jeg skal skrive..
  Men jeg føler jeg må skrive noe for å vise at jeg er her for dere..

  Jeg vet ikke hvilke svar dere har fått skikkelig på blodprøvene (håper jeg), men jeg håper virkelig at lille gutten blir bedre iløpet av natten og at dere slipper den lange veien i morgen..
  Håper også at det viser seg å være kyssesyken eller noe annet "ufarlig"..

  Sender dere alle mange varme klemmer, og gode tanker, kanskje det kan hjelpe litt på vei hvertfall <3

  SvarSlett