torsdag 15. desember 2011

Dagen igår, og dagen idag

Ja, da er det på tide å oppdatere litt..

Fylte jo en 50-liters stablekasse med baby-ting igår.. Er nok en 50-liters kasse til, men det får jeg ta etterhvert. Det var litt godt, men samtidig. Jeg ryddet vekk ting som var ment for Nora Sofie, ting hun skulle brukt nå.. Jeg ryddet vekk ting for å ha til nestemann... Det er jo helt banalt å si det, det var jo ikke sånn det skulle være.. Fikk jo også sortert Joachim sine leker litt å, så nå har han en egen kasse til togbanen sin!

Fikk også telefon fra sykehuset igår kveld. Fra en av jordmødrene som var med under fødselen. Det er godt å snakke med de som var med på fødselen. Godt å få snakket om hvordan det går osv.

Laget kokosboller, strull og smultringer. Er vel ikke umulig å tenke seg til at reaksjonen min kom da. Når jeg vekslet mellom å  steke smultringer og strull.. og innimellom der skiftet jeg på senga vår også...... Hadde så vondt i bena og ryggen igår etter det, så forsvant temmelig fort etter at hodet traff puta. Idag har vi ordna siste rest før vi fikk litt besøk for å feire Joachim.Var kjempekos å få feiret litt idag også :) Og Joachim ble storfornøyd med alle gavene! :)

Merker det nå at jeg er fryktelig sliten. Blir nok en tidlig kveld. imorgen er nok en merkedag; en måned siden vi sist fikk sett Nora Sofie. <3


2 kommentarer:

  1. Sikkert godt å få telefon fra jordmoren ja <3

    Flink du har vært til å bake, riktig innponert ;)

    SvarSlett