tirsdag 20. desember 2011

Dagen min

Skulle egentlig oppdatere litt igår, men siden jeg har fått øyebetennelse og så uklart på venstre øye, dermed orket jeg ikke å skrive noe særlig..

Husker vel ikke halvparten av alt jeg hadde tenkt å oppdatere om heller.. Men jeg møtte ei venninne i byen, fikk kjåsa litt og handlet noen julegaver..:) Var kjempekoselig å møte henne, har liksom ikke hatt noe særlig kontakt med henne før vi begynte å snakke rett før min lille skatt reiste til himmelen. <3
Var veldig godt å møte henne igrunn, er langt ifra alle jeg klarer å slappe av rundt, men jeg følte alt var så naturlig og at jeg kunne være akkurat meg selv :) Noe av det jeg merket jeg liker godt med henne er at hun ikke er redd for å spørre/snakke om noe. :)

Etterpå Var jeg å besøkte venninnen min som har fått en liten prins. <3 Var egentlig ganske urolig i magen, litt hodeverk osv siden jeg sendte henne melding om hun orket besøk av oss den dagen. og jeg sendte den jo selvfølgelig på morgenen..:P Var vel oppe der i 5 tiden, husker jeg var veldig uggen, småkvalm, på vei inn til sykehuset. Så satt vi på "venterommet" der en liten stund før hun hum, og da jeg hørte "trallen" komme, galopperte hjerte og hadde skikkelige nerver. Men det gikk heldigvis over all forventning, han var jo så nydelig, og Joachim ble jo helt fascinert! Sist han så en så liten baby var jo når han så Nora Sofie, så var nok nesten et lite sjokk for han.
Jeg tenker jo også det at det vil nok være godt for oss at det siste minnet vi har derfra er synet av en sprell levende baby. <3<3
Veksler litt nå mellom å være lei meg for at jeg ikke får oppleve dette nå, og at jeg bare gleder meg til neste graviditet, håper det ikke er så lenge til og at alt kommer til å gå bra. <3 (men kjenner jeg meg selv rett kommer jeg vel til å bli et totalt nervevrak, hvert fall når jeg nærmer meg uke 35..)

Idag møtte hadde jeg med gullgutten min og var i byen igjen sammen med hun jeg traff igår og en annen barndomsvenninne. Veldig koselig men også stressende med en liten gutt som ikke hadde så lyst til å høre på mamman sin.. Men det typiske er jo at så fort de var borte og vi gikk mot bilen oppførte han seg eksemplarisk igjen.. lurer på hva det er med små barn og ikke skulle oppføre seg når det er andre i nærheten som foreldrene kjenner..:P..
Har koset meg masse, men nå vokser og vokser og vokser mandlene mine, så halsbetennelse i tillegg, jessda. kunne jo ikke kommet på et verre tidspunkt...

Jaja, imorgen må jeg vel prøve å få handlet de siste julegavene, lage ferdig julegaver med Joachim og kanskje få laget og pyntet pepperkakehuset også. <3 Håper bare formen er stigende imorgen :):)

2 kommentarer:

 1. Så godt å høre at du klarer å slappe av med meg<3 Jeg følte akkurat det sammen med deg <3

  Hadde det kjempe koselig i går, og ikke minst i dag.
  Selvom lille gutt var litt vrang syns jeg det var kjempe koselig..
  Også er han jo bare så utrolig søt<3

  Veldig godt å høre i dag at det hadde gått greit å se gutten hennes i går, er jo den beste måten det kunne gå på det :)

  Mange klemmer, og god bedring ønsker<3

  SvarSlett
 2. Ingen problem å slappe av med deg.. :) :)
  Hehe, ja, han har en liten periode nå hvor han absolutt ikke skal høre på mamman sin :p håper det går fort over.. :p Ja, det er jeg enig med deg i, utrolig søt, og helt fantastisk <3

  SvarSlett