fredag 16. desember 2011

Terapi for meg

For meg er musikk terapi. Jeg elsker å kjenne bassen dundre langt inn i ryggmargen. gåsehud.
Men som småbarnsmamma kan jeg ikke skru opp anlegget i stua når det passer meg. Og ikke kan jeg gnu opp lyden i bilen heller..

Men jeg lurer på, er det noen som leser her som kan hjelpe meg med anlegg i bil? eller har en mann/kompis/bror/fetter/pappa/sønn, ja, you get it, som kan litt om dette?.. Icon Smil

Og da spør jeg ganske generelt, hva trenger jeg for å få god bass og bedre lyd i bilen, og hva vil det koste?

Jeg trenger overhode ikke det beste av det beste, det feteste av det feteste. Vil bare ha noe som gir meg bedre lyd og god bass, kommer jo ikke til å få spilt så høyt så ofte, så er ikke interessert i noe som koster flesk. Helst det billigste av det som er bra..:)

Har forresten klart å bli syk igjen også, formen er ikke å klage på, men halsen er som en spikermatte.. Urk
Og så har jeg gitt vekk et strikket sett til ei venninne. Hjerte
Er det første settet jeg strikka faktisk. Hadde aldri prøvd meg på verken jakke eller bukse, og følte jo jeg måtte prøve så jeg kunne strikke mer til gullet i magen. Og når sant skal sies hadde jo jeg fryktelig guttefølelse når jeg gikk med Nora Sofie, så det ble litt gutteting og litt nøytrale ting i begynnelsen. Dette settet hadde jeg jo egentlig tenkt å strikke helt nøytralt, men når jeg skulle handle garn til det, så var denne grønnfargen det mest nøytrale de hadde, og jeg hadde ingen planer om å verken vente eller å dra et annet sted for å se. Og siden jeg egentlig hadde guttefølelse så gjorde det jo ingenting..

2 kommentarer:

  1. Rune ble jo engang kalt for Rune bass... så du kan jo spørre han ;)

    SvarSlett
  2. Hehe, den første tanken som slo meg var at han ble kalt Runebass..(som i guttebass..:p )Takk for tipset forresten! :D

    SvarSlett