lørdag 3. desember 2011

Førjulsminner og julestemning i et barnehjerte

Fikk brent en ny julecd tidligere i dag etter mange gode forslag på facebook.
Satt på den og fikk rydda litt og støvsugd, det var godt å få det gjort før bursdag- og julefeiring.
Så etter alt det var gjort (og Joachim ville faktisk hjelpe mamma med å støvsuge litt på slutten, han har alltid syntes at støvsugeren er litt skummel nemlig.) satt jeg meg ned og bygde togbane med gutten min. også lekte vi litt med toga etterpå.

Det var så godt og idyllisk igrunn å sitte der og leke med gutten min med julemusikken på i bakgrunnen. <3 Kjenne på all den kjærligheten jeg har til han og hvor glad jeg er for å ha en så fantastisk liten gutt!

Vi bygde et 8-tall med togbanen og  han kjørte toga på den ene halvdelen, så måtte jeg overta og kjøre den andre halvdelen og sende toga utfor brua. Men litt uti svingen hadde jo Joachim satt beina sine sånn at toga krasja, og jeg sier til han hver gang; ”nei, der krasja de i tåa di!” og han ler og ler og ler og ler..<3<3
Etterpå måtte vi danse litt til dizze tunes sin versjon av ”musevisa”. Joachim storkoste seg og lo den fantastiske trillende latteren sin. <3Julestemningen min glimrer fortsatt med sitt fravær, men jeg klarer heldigvis å ikke la det gå utover gullgutten min. <3 Jeg føler virkelig at jeg får gitt min gullgutt det jeg kan av gode førjulsminner. <3

Joachim har også fått sett bilde av gravsteinen til Nora Sofie, og han kaller den ”panda”..<3 Han gleder til å bli med opp for å tenne lys når steinen kommer på plass, også tror han at Nora Sofie(eller ”fie” som han sier <3) blir glad for ”panda’en”..Gjett om det varmer mammahjertet da!


2 kommentarer:

 1. Høres ut som dere har hatt en fin dag<3
  Håper du får en like god kveld, det fortjener du<3

  SvarSlett
 2. Ja, vi har fått kost oss masse <3

  Har vært på gråten et par ganger, for den følelsen av å være fryktelig alene her i verden tar fort litt overhånd..
  Det er godt det finnes forum for engleforeldre..<3
  men alt i alt har det vært en ganske fin dag igrunn..:) <3 Håper din dag har vært vel så fin <3<3

  SvarSlett