fredag 16. desember 2011

Dårlig kveld..

Nå ser jeg ganske mørkt på bursdagsfeiringa til Joachim til søndag.. Alt er egentlig klart, bortsett fra kakene. Og det er de jeg ser mørkt på.. Har jo gledet meg så til å prøve å pynte de kakene.

Hva som har skjedd: plutselig var det noen som ville ha det gamle kjøleskapet vårt, noe som passet veldig bra i og med vi har fått svigers sitt gamle.. Men det nye kjøleskapet får jo ikke plass... Ergo; alt fra kjøleskapet står på benken og alt fra det ene skapet står på kjøkkenbenken..(Johan prøvde å skru ned det ene overskapet ettersom det stod mere i veien enn underskapet, men det funket ikke for det..)
Så ja, kjøkkenet er kaos og jeg bryr meg egentlig fint lite om det nye kjøleskapet.

Krokodilletårer igjen. Jeg vet jo det ikke er noen som bryr seg en døyt om det er traktorkake, brannbilkake, eller mikkes klubbhus bilde på bløtkaka... Men JEG bryr meg, og JEG vil ha PERFEKTE kaker til det eneste barnet jeg har som er i live. Og jeg VET at Joachim liker traktorer, brannbiler og Mikke mus! Nå ser jeg for meg at jeg bare kan drite en lang marsj i å få gjort alt jeg egentlig må gjøre med disse kakene imorgen. Jippi. Nødbløtkake med hermetisk frukt og sjokolade. gulrotkake med kjedelig hvit krem med gaffelmønster og sjokoladekake med standard sjokoladesmørkrem.. kanskje noe kakestrøssel på..
Ja jeg vet, klage syte, å huff a meg.. Men det driter jeg i! i dag er det en måned siden jeg sist så min lille jente, på søndag er det en måned siden vi måtte legge henne ned i jorda, JEG TRENGER PERFEKTE KAKER TIL GUTTEN MIN! Greit nok, de hadde sikkert ikke blitt perfekte allikvel, men det hadde hvertfall blitt noe ala det jeg hadde planlagt..

Sorry for langt syteinnlegg, måtte bare ha det ut. imorgen er sikkert alt så mye bedre...........


Var forresten noe veldig mye mer positivt som skjedde idag også, Gravsteinen til Nora Sofie kom, og den er helt perfekt. <3 Vi fikk tent et lys i en lykt hos henne og lagt ned et lite dekorasjonshjerte. <3


1 kommentar:

 1. Vennen...
  Det er så utrolig kjedelig når slikt skjer, og jeg forstår sååå godt at du ser mørkt på det akkurat nå..

  Så klart vil du gi han de beste kakene og den beste dagen:)
  Håper dere får ordnet det i kveld slik at du kan få laget kakene i morgen<3

  Så bra at gravsteinen er kommet opp..
  Er jo et skritt videre hvertfall?

  Mange klemmer<3

  SvarSlett