onsdag 28. desember 2011

Dagen idag ble en kosedag.

Idag har det generelt vært en god dag.:) Ihvertfall til nå :)
Dagen begynte med at vi var litt for tidlige med å fortelle Joachim at vi skulle på butikken idag. For den lille gutten vi har her i hus eer så glad i å " han'le tikken". Så når han da ble lagt for å få en liten cowboystrekk, så  var det ikke akkurat stille noe særlig lenge av gangen der inne. ;) Jeg løp(Les: nesten sovnet) igjennom dusjen og da jeg kom ut hadde Johan akkurat gått inn til Joachim. :) Synet som møtte han der var Joachim i en krøll i det ene hjørnet med bena opp etter sprinklene, og da Johan kom inn var det å komme seg opp og spørre: "han'le tikken??".. Så lillemann fikk ikke akkurat noe særlig søvn på dagen, så blir nok en noe tidligere kveld idag ja..:P Måtte sende han på rommet en liten tur tidligere idag da han gjorde noe som ikke er lov her i hus; å tygge ferdig maten for å så spytte ut. Når jeg da kom inn for å hente han etter et par minutter sov han i stolen stakkar..<3 Da koste vi litt før vi snakket om hvorfor mamma sendte han på rommet..<3

Senere så bygde vi en stoor togbane på gulvet i stua. <3 Kjempestor stas for liten og stor. :)

Resultatet av bygginga: <3

 En dypt konsentrert gutt som leker med toga sine <3

Har vært en veldig koselig dag, men merker jo selvfølgelig at jeg begynner å bli ganske sliten selv også, så skal bli godt å slappe av til kvelden. <3 Imorgen skal vi til en venninne av meg og feire to-åringen hennes. <3 Så ikveld blir det endel avslapping..:) 

2 kommentarer:

 1. Så utrolig koselige bilder av dere og lille gutt..
  Og for en tog bane hehe..
  Tror virkelig ikke han kunne hatt en bedre mor og far enn dere <3

  Må bare si at de bildene av joachim på graven i forgje innlegg var utrolig rørende <3

  Vi må prøve å møtes en dag igjen, var så koselig de andre gangene <3

  SvarSlett
 2. Tusen takk :) <3 Hehe, ja, og det verste er vel at vi ikke brukte alle skinnene en gang..:P

  <3<3 Tusen takk <3<3 Er så godt å høre <3<3 :)
  Ja, han var så nydelig der, og tydelig stolt storebror, selv om det ikke var sånn det skulle være..:/ Skulle jo heller stått sånn over vugga..

  Ja, det må vi..:) Men tror vi må vente til neste år..:P Skal jo i bursdagsfeiring idag, også blir det forberedelser til nyttårsaften resten..:)

  SvarSlett