tirsdag 6. desember 2011

Utluftning, det skulle ikke være mulig!

Nei, nå må jeg lufte litt følelser igjen..
Kom inn på en av bloggene jeg følger og ser at himmelen har fått nok en engel. :( Enda en engel himmelen ikke trengte, enda en engel som skulle være i magen i 5 uker til. !
Jeg merker jeg skulle ønske jeg kunne gått en måned tilbake i tid. Tilbake til da jeg ikke ante hvordan det føltes å miste et barn. Jeg vet så altfor godt hva disse foreldrene går igjennom nå. og jeg merker at jeg ikke vil vite det. Jeg skulle ønske de også slapp å måtte erfare dette.

NÅ HOLDER DET! Det er JUL for pokker! Himmelen har mer enn nok engler nå, det holder nå!... Og hva er oddsen? Hva er oddsen for at to foreldrepar i samme by må oppleve å miste sitt ufødte barn 5 uker før termin?? Og det på under en måned!!! Jeg sier igjen; NÅ HOLDER DET!!!! Det er jo søren meg ikke noen forbaska stor by heller!! Holdt det ikke at vi måtte gå igjenom dette??
Jeg er sjokka, kjenner jeg blir skikkelig uvel. jeg kjenner dem ikke, men det blir så altfor nært allikevel.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si eller gjøre.. jeg vet jeg ikke kan si eller gjøre noe, men herregud som jeg skulle ønske at de ikke trengte å gå igjennom det samme som oss! også akkurat det samme som oss da!
Nei! Kom igjen da, hva er oddsene for at noe sånt skal skje?? Jeg strever med å finne fakta jeg kan holde meg til og roe meg på, for hva er oddsen for dette???!

Med en gang jeg leste dette måtte jeg inn å sjekke facebook'en til ei venninne av meg, jeg måtte bare forsikre meg om at alt stod bra til med de.. Og det gjør det heldigvis! Men jeg kan ikke la vær, jeg blir fryktelig uvel. Jeg blir så sinna på meg selv som ikke klarer å glede meg på hennes vegne. Det er så vondt at jeg ikke klarer det! Jeg vil jo så gjerne, men klarer ikke helt å forholde meg til noen høygravide/nybakte mødre for tiden..Men så er jo terminen min til søndag.. merker jeg gjør alt jeg kan for å rømme unna. Jeg skulle ønske jeg kunne rømme frem til bursdagen til Joachim, så hoppe til jul og nyttår, og så til ettersamtalen. i første omgang..

Jeg sender så mange varme tanker til dem, og håper de vil få like god oppfølging som vi har fått, og jeg håper fødselen vil gå så bra som den kan gå..<3 Lille engelen vår vil hvert fall få selskap av en nydelig liten tass fra samme sted. <3 De får leke med stjerne sammen, så sees vi igjen <3<3

Avsluter med noe av det nydligste jeg har lest på englesiden:

"An angel in the book of life wrote down your baby's birth. Then whispered as she closed the book; too beautiful for Earth."


8 kommentarer:

 1. Jeg er helt enig med deg..
  Første jeg gjore var å prøve å finne statestikker men har ikke funnet noe enda :(

  Det er begravelse til Fredag, igjen hva er odsen?

  Men ang den gravide venninnen din, har du fortalt henne hvorfor du tar avstand?
  Eller har du bare trukket deg unna?

  Har tenkt masse på både deg og de i natt, kjenner ikke de så godt som jeg kjenner deg så tankene har vært mest hos deg..
  Var fryktelig redd jeg skulle gjøre slik at de vonde minnene kom enda nærmere (hvis det i det hele tatt er mulig)..

  Mange klemmer uansett <3

  SvarSlett
 2. Nei, jeg tenker bare på det jeg fant ut sist.. over 60 000 sprell levende fantastisk nydelige babyer i fjor, og rett rundt 200 dødfødsler..
  Oddsene for at det skal skje med så kort mellomrom, og på den tiden av året det er færrest fødsler, er jo så lav at det ikke skulle vært mulig...

  Leter og leter etter noe som kan betrygge oss begge, men.. :|


  Jeg hadde den samtalen med hun som er gravid bare noen dager etter fødselen.. der og da hadde jeg ingen problemer med det, men visste jo at det kunne bli veldig tøft med tanke på at vi har ganske lik termin..og tøft ble det å.. men jeg håper det gir seg, og jeg gleder meg til at de små guttebassene får en lekekamerat til..<3

  SvarSlett
 3. Så bra at du var åpen med hun :)
  Det er jo kanskje lettere for henne å forstå da?

  Håper også du klarer å glede deg over gutten når den kommer, noe jeg tror du vil klare etter hvert.
  Det blir kanskje vanskelig med en gang, men etter hvert tror jeg nok du blir sterk nok<3

  Er nesten så jeg er redd for at jeg skal bli gravid selv, for jeg vil liksom ikke såre deg eller noe slikt, men sammtidig så har mitt rare hode tenkt slik at om jeg blir gravid denne mnd så er det Nora Sofie som har sendt en liten spire ned for å glede meg og forhåpningsvis deg <3

  Ok det på toppen ble litt rart men du forstår nok:)

  Ja det er utrolig skummelt at 2 stykker her i byen, på denne tiden av året og iløpet av en mnd skal gå bort :(
  Skjønner det ikke helt enda..

  Klemmer<3

  SvarSlett
 4. Hei hei!

  En fantastisk blogg du har!
  Selv mistet jeg ei lita datter for 6 uker siden. Jeg måtte avslutte svangerskapet i uke 21 fordi lille engelen min var altfor syk til å overleve. Det var helt umenneskelig å avslutte svangerskapet så sent! Tanken på å føde et dødt barn, tanken på å ikke få med meg hjem skatten min, tanken på å fortelle ei storesøster som gledet seg så til lillesøster skulle komme, at hun var reist til himmelen.Det finnes ikke ord! Det er så urettferdig!! Vil helst bare grave meg ned å ikke komme opp igjen! Vil bare være med skatten hele tida! Hun var jo så perfekt! Helt ferdig utviklet! Bare bitte bitte liten! Man kunne jo ikke engang se at hun var syk!!

  Jeg tenker masse på deg! Vet hvordan du har det! Kjenner meg igjen i alt du skriver!
  Det skulle ikke vært lov å miste sitt eget barn! Desverre er det altfor mange av oss som har en liten engel i Himmelen!! <3

  SvarSlett
 5. Silje: Ja, hun hadde ei anna venninne som opplevde å miste sist hun gikk gravid å, så hun har vært igjennom det før og har heldigvis forståelse..<3
  Akkurat nå igjen gjør det meg absolutt ingenting, tanken på at det skal komme en liten guttebass til til "trekløveret" av guttene våre, bare gleder meg. men jeg holder meg litt unna facebook, kanskje mest for å skåne meg selv i tilfelle følelsene kommer ramlende tilbake.. jeg vet jo at de kommer tilbake før eller siden, men jeg trenger jo ikke å trigge de tilbake..

  enten så har vi begge to fryktelig rare hoder, eller så er vi ikke så rare som vi skal ha det til selv..;) Jeg kan ikke love at jeg ikke blir sjalu, lei meg e.l., for følelsene mine følger absolutt ingen mønster som jeg kan klare å finne noen logikk på nå. men, det som gjør at jeg ikke tror jeg kommer til å bli helt merkelig er det at jeg vet dere har prøvd lenge, og jeg vet at du vet at det kan gå galt. og jeg vet du kommer til å gjøre alt for å gi din lille spire en best mulig start på livet..<3

  Anonym: tusen takk <3
  Off, det er så meningsløst..:( 21 uker på vei, er jo så utrolig mange planer som har blitt lagt da allerede.
  Dere fikk beskjeden på ordinær ultralyd som første ultralyd?.. Jeg håper tidlig ultralyd blir innført som et tilbud til alle gravide. <3

  Enkelte ting er det ikke funnet opp ord for. Og det å miste sitt eget barn; ja, vi er altfor mange som har opplevd det, og enda finnes det ikke et eneste ord som virkelig beskriver det.
  :) Jeg kan virkelig tenke meg at hun var helt perfekt <3<3 Gjerne like perfekt som storesøster. <3

  Håper dere vil klare å kose dere litt i jula, og at dere finner mye trøst og støtte i hverandre. <3<3

  SvarSlett
 6. Jeg håper hvertfall jeg kan inkludere deg og at du ikke blir for lei deg..
  Jeg tror vel også vi har pratet så pass mye den siste tiden at vi kan snakke med hverrandre om det vi føler..:)

  Ja jeg kommer til å gjøre alt i min makt for at min spire skal få det så bra som mulig<3
  Og jeg forstår jo så klart om du blir sjalu, akkuratn DEN biten kan jeg si at jeg forstår 100% :)

  <3Gleder meg til å kunne dele nyheten med deg hvertfall <3 uansett utfall <3

  SvarSlett
 7. Jaa var første ordinære ultralyd. Lille engelen vår hadde altfor lite fostervann. Var misdannelser på nyrene som gjorde at lille gullet vårt kom til å dø innen svært kort tid.

  Håper også ultralyd i uke 12 blir innført.

  Julen blir ikke som den skulle vært, men vi klarer nok å kose oss på en måte <3

  Håper dere også klarer å kose dere så godt som dere kan <3
  Sender deg en god klem! <3

  SvarSlett
 8. Silje: Det tror jeg også :) <3
  Gleder meg til jeg får nyheten også :) <3<3


  Anonym: Off :( Jeg har ikke ord, det er jo totalt umenneskelig å måtte gå igjennom sånt. :(

  Det hjelper veldig at vi har storebror vi må konsentrere oss om. <3

  klem <3<3

  SvarSlett